Tur til det Gule rev 2003

august

Fotogalleri
Tindur.jpg (38273 bytes)

Det gode skib Tindur

 

torsk.jpg (39947 bytes)

God torsk fra det gule rev

(Fanget af starfigtheren)

Fatter.jpg (35352 bytes)

Hvad mon det er for en fætter

Vores tur til Det Gule Rev i 2003 stod i første omgang i blæstens tegn. Vi havde på regnet, at vi skulle ud d. 23 og 24 august, men d. 23 august blæste det ca. 19 m/s, og skipperen synes ikke det var nogen god ide at tage ud. (vi var forholdsvis enig med ham)

Heldigvis lagde vinden sig og d. 24 august, da vi var klar til at stikke ud var der faktisk vindstille. Vi fik dog glæde af noget gammel sø, så der var ca 3 m bølger, da vi stak ud. Det var godt vi havde taget søsyge pillen.

Efter et par timers sejlads gjorde vi første stop, og de første torsk kom på dækket. Ikke monster store torsk, men alligevel pæne torsk.  Efter et par træk på stenene forsøgte vi et par vrag, som da også gav et par mindre langer fra sig, men ikke det helt store. 

Herefter var det tilbage til stenene igen og da det gik op for os at de helt store ikke var hjemme i dag forsøgte vi os med kastefiskeri som gav en masse spændende arter: Sej, Lubbe, markrel, knurhane også fætteren fra billedet som jeg ikke vil afsløre navnet på. 

Af andre naturoplevelser var der bla. en flok delfiner (og ja det var delfiner) som besøgte os.

Her til sidst i dette lille referat vil jeg gerne rose medhjælperen på Tindur. Jeg har aldrig været ud på en båd hvor medhjælperen var så aktiv. Han var der som mis, hvis der var en fisk der skulle gaffes eller liner, der var gået i kludder. Jeg skriver ikke det her af komerciel interesse, men bare fordi medhjælperen var god - det var skipperen da også.

Så alt i alt en god tur . Jeg ved ikke om jeg er ved at blive forvent (Røst 2003) men nu vil jeg snart gerne fange en rigtig stor fisk.

Til fiske siden

Til forsiden